Gevelonderhoud

Grootschalige renovatie gevelonderhoud installatie RIVA

Marktsegment: Kantoorgebouw

Klant: Cushman & Wakefield

Locatie: Kantoorgebouw RIVA, Statenlaan 2 te Den Bosch

Jaar: 2021 en 2022

Vraag van de klant: De installatie vertoont veel storingen. Hoe kan de installatie weer betrouwbaar worden gemaakt?

Uitvoering: Als eerste is in 2021 een technische inspectie met Meer Jaren Onderhoud Begroting uitgevoerd (MJOB). In verband met spreiding van het budget is het project in 2022 voortgezet. Pi liftconsultants heeft de uitvraag, de gunningsanalyse en het gunningsadvies vormgegeven. Na het kick-off overleg heeft Pi liftconsultants, tijdens de bouwbegeleiding, ook de werkplaats bezocht en is de installatie uiteindelijk opgeleverd.

Vervangen 3 gevelonderhoudsinstallaties Kruseman Alkmaar

Marktsegment: Kantoorgebouw

 Klant: Cushman & Wakefield

Locatie: Kantoorgebouw Athora, Kruseman van Eltenweg 1 te Alkmaar

Jaar: 2021 en 2022

Vraag van de klant: Drie gevelonderhoudsinstallaties van het merk Kranenburg zijn verouderd en dienen te worden vervangen.

Uitvoering: Gezien de leeftijd van de installaties en de afkeuring door het Liftinstituut van twee van de drie Kranenburg installaties, is door C&W en Pi liftconsultants besloten de installaties te vervangen. Pi liftconsultants heeft de uitvraag, de gunningsanalyse en het gunningsadvies vormgegeven. Na het kick-off overleg heeft Pi liftconsultants, tijdens de bouwbegeleiding, ook de werkplaats bezocht en zijn de drie installaties uiteindelijk opgeleverd.

Resultaat: Drie oude installaties zijn van het dak gehaald en afgevoerd en de drie nieuwe installaties zijn geplaatst. Dit is in één dag uitgevoerd.