Per 1 februari 2024 is ons hoofdkantoor gevestigd in de Oost toren van de twee SuikerSilo’s op het SugarCity terrein in Halfweg.

De iconische silo’s op het oude CSM fabrieksterrein van Halfweg dienden decennialang als suikeropslag. Tijdens de herontwikkeling van de SuikerSilo’s naar kantoren stond duurzaamheid bovenaan. Zo is de originele constructie hergebruikt. De Suikersilo’s hebben energielabel ‘A’ waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame energie installaties zoals een WKO (warmte/koudeopslag). In 2011 won SugarCity de prestigieuze Prix d’Exellence voor de herontwikkeling van dit bijzondere industrieel erfgoed.

De 50-meter hoge Suikersilo’s zijn hét visitekaartje van SugarCity en huisvesten hypermoderne kantoor- en bedrijfsruimtes waar veel creatieve bedrijven en showrooms zijn gevestigd. In de avond zorgen de SuikerSilo’s voor een fonkelend kleurenspel dankzij de honderden gekleurde LED-lampjes in de kaders van de ramen.

U bent van harte welkom om ons te komen bezoeken. Er is voldoende ruimte om te parkeren en we zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ons kantoor bevindt zich op de 11e etage.

Tot snel,

Namens alle medewerkers van Pi liftconsultants

Auto

Via de N200 die direct aansluiting heeft op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar.

Trein

Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg waar de trein vier keer per uur van en naar Haarlem – Amsterdam vertrekt.

Bus

Buslijn 80 (Interliner) stopt voor de deur.

Buslijn 179 stopt bij de halte Oranje Nassaustraat te Halfweg en is op 5 minuten loopafstand van de Silo’s.

Suikersilo-Oost 39, 1165 MS Halfweg