Pi = Oneindigheid. Waar andere liftadviesbureaus stoppen zullen wij verder gaan, omdat wij ons bewust zijn dat verbetering altijd mogelijk is. Zeker in de huidige tijd met zijn vele technologische ontwikkelingen, is stilstand achteruitgang. Wij zijn dan ook constant bezig om nieuwe technologieën  toe te passen. Samen met onze klanten en partners maken wij elke dag een stap vooruit. Als u ook steeds vooruitstrevender, beter en slimmer wilt, dan is Pi liftconsultants wellicht de juiste partij voor u.

Pi = Techniek. Vanuit onze technische kennis geven wij advies over bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe liftinstallaties, het oplossen van  problemen met liftinstallaties of roltrappen, het verbeteren van de prestaties of het beheer van installaties en de kosten die in rekening worden gebracht. Met deze basis kunnen wij elke vraag beantwoorden die u wilt stellen.

Pi liftconsultants is een onafhankelijk adviesbureau voor transportinstallaties zoals liftinstallaties en roltrappen. Wij streven naar betrouwbare installaties die voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers, tegen een eerlijke prijs.

Wij doen dit door:

  1. Samen met onze opdrachtgevers het verwachtingspatroon in beeld te brengen;
  2. Deze verwachtingen te vertalen in duidelijke opdrachten aan onderhoudsbedrijven of leveranciers;
  3. Samen te werken met onderhoudsbedrijven en leveranciers om de verwachtingen van de opdrachtgever te realiseren;
  4. Het controleren of afspraken zijn nagekomen.

Denkt mee over transportinstallaties

Suikersilo-Oost 39, 1165 MS Halfweg

Congresstraat 35, 1000 Brussel